:: web časopis o penjanju :: 6. listopada 2022. @ 09:29


REDPOINT   
Novosti   
Reportaže   
Zdravlje   
Interview   
Vremeplov   

ONSIGHT   
Natjecanja   
Klubovi   
KSP   

... za početnike   
Škola penjanja   

HR @ VODIČ  
guide.  
Umjetne stijene  
Smjerovi 8a i>  

Uvjeti korištenja:::
Pravne informacije i uvjeti korištenja
Web časopis (www.cro-climbing.com) kao i svi objavljeni sadržaji (tekstovi, slike, fotografije, logotipi, crteži, naslovi, design, itd.) vlasništvo su Udruge Velocitas iz Splita i zaštićeni su Zakonom o autorskim pravima.

Svi objavljeni sadržaji mogu se koristiti samo na način određen u ovim uvjetima.

Korištenje sadržaja u bilo koje druge svrhe, bez našeg odobrenja, znači kršenje Zakona o autorskim pravima i podliježe provođenjem akcija koje ćemo poduzeti bez prethodne obavijesti.


  • Objavljeni sadržaji su informativnog karaktera.

  • Objavljene sadržaje možete koristiti za osobno informiranje, tj. za osobnu i nekomercijalnu upotrebu. U tom slučaju sadržaje je dozvoljeno koristiti samo uz navođenje izvora, svih napomena i upozorenja o autorskim pravima i uvjeta korištenja.

  • Zabranjeno je koristiti sadržaje u komercijalne svrhe, bilo kakvo kopiranje, umnožavanje, publiciranje, reprodukcija ili distribucija sadržaja bez našeg odobrenja.

  • Trudit ćemo se da su informacije objavljene na cjelokupnom site-u točne i pouzdane u vrijeme njihovog unosa.

  • Odričemo se bilo kakve odgovornosti za svaku izravnu i/ili neizravnu štetu koja bi mogla nastati ili je nastala korištenjem objavljenih sadržaja i donošenjem odluka koje su proizišle iz objavljenih sadržaja.

  • Zadržavamo pravo da bez prethodne najave mijenjamo i nadopunjavamo sadržaj časopisa.

  • Mišljenja iznesena u pojedinim tekstovima ovog časopisa su osobna mišljenja njihovih autora.

  • Nemamo nikakvu kontrolu i ne snosimo nikakvu odgovornost za sadržaje drugih web stranica do kojih se može doći posredstvom linka sa naših stranica.

  • Budući da smo kontrolu unosa oglasa prepustili Vama ne odgovaramo za točnost i istinitost podataka u njima. Zadržavamo pravo brisanja oglasa neprimjerenog sadržaja ili cenzuriranje neprimjerenih tekstova u oglasima.


  • Poštujemo vašu privatnost i svi podaci koje sakupljamo o Vama dok ste na našim stranicama služe samo za izradu statistika posjeta. Podatke koje nam dobrovoljno ustupate koristit ćemo za osobnu upotrebu i zadržavamo pravo da ih objavljujemo, ali ih nećemo prodavati niti ih prenositi trećim osobama bez Vašeg znanja i odobrenja.


Ova pravila su podložna izmjenama i dopunama bez prethodne obavijesti o tome, a važećom verzijom se smatra ona koja je objavljena na ovoj stranici.
   CYBER CLIMBER
  Forum
  pronađen...
  potraznj...
  sta misl...
  karin -...
  dabrovi?
   Fotografije
   Video Clips
   Linkovi   OPREMA
   Mali oglasi
   Lost/Found

   cro-climbing.com
   Marketing
   Kontakt

   NEWSLETTER

e-mail:

Stranice trenutno čita
3
surfer(a)